Odpišite glivice na nohtih

Odpišite glivice na nohtih

Glivično okužbo nohtov (onihomikozo) povzročajo dermatofiti, kvasovke in plesni. Je najpogostejša oblika obolenja nohtov, ki se pojavlja petkrat pogosteje na nogah kot na rokah.

home auto insurance quotes

Znaki so zadebelitev in rumenkasto obarvanje nohta, ki začne odstopati v obliki okrušenih plasti, kar spremlja neprijeten vonj.

Zaradi edinstvenega patentiranega sistema prenosa učinkovin lahko izvlečki naravnih olj v izdelku Nailner Repair, ki imajo antimikotične in blažilne učinke, prodrejo v nohtno posteljico in tako zavirajo glivične okužbe že v njihovem izvoru.

how to get your ex girlfriend back

Enostavna rešitev Nailner Repair vsebuje naravne sestavine, priročna oblika pisala pa omogoča hitro in enostavno nanašanje. Z redno uporabo izdelka Nailner Repair se stanje nohtov izboljša že v nekaj tednih.

zp8497586rq
zp8497586rq

2 Komentarjev

  1. Idealno bi bilo, če bi našli “čudežno zdravilo” za glivice 🙂

  2. Maja

    Imam glivice na obeh nohtih palcev na nogi in moram povedati, da meni osebno Nailner Repair ne pomaga. Začela sem ga uporabljati pred 4 meseci, ko je bil le en noht malce rumenkaste barve v enem kotičku. Danes sta moja nohta vedno bolj rumena, na desni nogi že celo postaja črne barve in vedno bolj odstopa, vse to pa spremlja rahla bolečina. Sicer so me v lekarni opozorili, da če je okužba preveč razširjena, verjetno Nailner Repair ne bo pomagal, zato grem danes tudi zaradi omenjene težave prvič do mojega osebnega zdravnika po dodatni nasvet in da mi še on pregleda nohtke.