Lekarna Ormož za Naj lekarno 2012

Lekarna Ormož za Naj lekarno 2012

Ponovno se je pričela vsakoletna akcija Naj lekarna, letos pa smo se vanjo prvič aktivno vključili tudi v Lekarni Ormož, ker verjamemo, da tudi na ta način lahko prispevamo h kakovosti dela v sami lekarni. Zavedamo se namreč, da so ustrezen odnos, prijaznost, strokovnost in kakovostne informacije najpomembnejši za dobrobit in zdravje vsakogar, ki se odloči za obisk lekarne, pa naj si bo z receptom ali brez.

Kako glasovati za Lekarno Ormož?

Glasujete lahko z elektronsko glasovnico, ki jo najdete na domači strani portala Moje zdravje http://mojezdravje.dnevnik.si/sl/Akcije ali s tiskano glasovnico v prilogi Moje zdravje. Izpolnjeno glasovnico iz priloge pošljite na naslov Dnevnik, d. d., p. p. 714, 1000 Ljubljana, lahko pa glasujete tudi v sami lekarni in glasovnico odvržete v škatlico. Da se ne bi pojavljale napake, vas naprošamo, da glasovnico izpolnite z velikimi tiskanimi črkami, saj lahko upoštevamo le čitljivo napisana imena.

get your ex back

Vse prispele glasovnice bodo na uredništvu časnika Dnevnik pregledali in prešteli ter 30. aprila, ob koncu glasovanja, izbrali najboljše tri slovenske lekarne.

zp8497586rq